Lirik Lagu Jawa Jandaku

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Jandaku.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Jandaku

(merga pepisahan iki,
jawaban rasa kuciwa lamun gela sak jroning rasa,
pepisaan amarga kuciwa)


Amarga lara atiku ra sabar anggonku nunggu
Amarga lara atiku ra sabar anggonku nunggu
Tansah tak elingke sliramu ra kesusu ora enggal nesu
Tansah tak elingke sliramu ra kesusu ora enggal cemburu 

Anakku melu nyang aku
Mung tansah kangen sliramu
Tansah krasa ing atiku yen lagi takon sliramu
Najan benci sak jroning ati
Aja lali nyang putra kang siji
Welingku wahai jandaku pancen kabeh wis bacut ngene 2x
Aja banget anggonmu nelangsa mundhak atiku keranta-ranta

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar