Lirik Lagu Jawa Kuwi Apa Kuwi

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kuwi Apa Kuwi.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kuwi Apa Kuwi

Pi:
Kuwi apa kuwi e kembang melati
Sing tak puja-puji aja dha korupsi
Merga korupsi negarane rugi
Piye mas piye aja ngona ngono-ngono kuwi


Pa:
Kuwi apa kuwi e kembange menur
Sing tak puja-puji mbo ya padha jujur
Amarga nek jujur negarane makmur
Piye dhik piye iya ngona ngono-ngono kuwi


Pi:
Kuwi apa kuwi e kembange waru
Sing tak puja-puji ayo dha bersatu
Merga yen bersatu negarane maju
Piye mas piye alah ngona ngono-ngono kuwi

Kuwi apa kuwi e kembange melati
Sing tak puja-puji aja dha korupsi
Merga yen korupsi negarane rugi
Piye mas piye aja ngona ngono-ngono kuwi


Pa:
Kuwi apa kuwi e kembange turi
Sing tak puja-puji kudu dha memeti
Amurih lestari kabudayan jawi
Piye dhik piye alah ngona ngono-ngono kuwi

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar