Lirik Lagu Jawa John Pasta - Tembang Kangen

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: John Pasta.
Judul Lagu: Tembang Kangen.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa John Pasta - Tembang Kangen

Wis ono pirang taun, suwene ora ketemu
Kepiye kabare, kowe kabeh sing ning kene
Opo isih podo iling karo aku

Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki,  sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah
Urip pisan, ayo digawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem
Nggonku nyawang yo melu ayem
Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen

Reff:
Yen podo pengen ngerti, anane aku ning kene
Mergo kangen iki, sing dadi keimpi-impi
Adoh-adoh, nganti tak tekani
Do rungokno, tembang iki tembang kangen
Nggo nglipur ati, ben seneng

Yen kowe kabeh podo seneng
Aku dewe yo melu seneng
Ojo digawe susah
Urip pisan, ayo di gawe sing bungah

Tak jaluk podo tentrem ayem
Nggonku nyawang to melu  ayem
Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen

Ayo podo barengan tetembangan
Kanggo tombo ati kangen

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar