Lirik Lagu Jawa Wahyuni ft Sancoko - Ojo Dipleroki

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Wahyuni ft Sancoko.
Judul Lagu: Ojo Dipleroki.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Wahyuni ft Sancoko - Ojo Dipleroki

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngeti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mbokyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngerti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mbokyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngerti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mboyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk diesemi

Tingkah lakumu kudu ngerti coro
Ojo ditinggal kepribaden ketimuran

Mengko cek keri ing jaman
Mboyo sing eling dik
Eling bab opo
Iku budoyo
Pancene bener kandamu

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar