Lirik Lagu Jawa Kalah Karo Bondo

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kalah Karo Bondo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kalah Karo Bondo

Naliko aku moco layangmu
Sumedot roso atiku
Awan bengi ora iso turu
Amung mikirke sliramu

Durung nganti genep pitung sasi
Sliramu ninggaPae janji
Janji setio nganti tekan pati
Saiki sliramu lali

Loro atiku loro
Aku kuciwo
Ora nyono ora ngiro
Yen sliramu bakal tego

Pedote roso tresno
Ati nelongso
Arep wadul karo sopo
Tresno kalah karo bondo

Durung nganti genep pitung sasi
Sliramu ninggaPae janji
Janji setio nganti tekan pati
Saiki sliramu lali

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar