Lirik Lagu Jawa Kalung Emas

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kalung Emas.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kalung Emas

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Ra nyono kowe lali karo aku

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Reff :
Loro atiku,atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho

Nangisku iki
Mergo kowe sing nggarai
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar