Lirik Lagu Jawa Lewung

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Lewung.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Lewung

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang dalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetes sing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Liwung ing atiku
Antuk jampi dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo ing sisihku
Mugi gusti Illahi
Tresnaku bakal ginowo mati

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar