Sabtu, April 20, 2019

Lirik Lagu Jawa Kecantol


Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kecantol.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kecantol

Iki jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Tresno iku ora sembarangan
Golek bojo kanggo sak lawase
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

“Dik..dik kene kene,
lungguho tak kandani,
kowe yen nggolek jodho
sing ati-ati yo,”

Iki jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati, yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon