Sabtu, April 20, 2019

Lirik Lagu Jawa Tresno Ginowo Mati

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tresno Ginowo Mati.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tresno Ginowo Mati

Pi :
Yang kepiye karepmu
Ngomongo terus terang mring aku
Ojo gawe geloku ojo gawe loroku
Tresnoku siji marang awakmu

Yang percoyo o aku
Awakmu sing ono ning atiku
Yo mung siji awakmu siji roso tresnoku
Ra ono liyo kejobo awakmu

Reff ;
Pa + Pi : Nadyan gunung api sing bakal mageri 
Pa : Senadyan ombak tsunami sing ngalangi
Pa + Pi : Nganti mati nyowo ilang tak belani 
Pa : Semono gede roso tresnaku iki 
Pa + Pi : Tresnoku ginowo mati

Reff :
kembali ke atas

Pa + Pi : Tresnoku ginowo mati
Pa + Pi : Tresnoku ginowo mati
Pa + Pi : Tresnoku ginowo mati

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon