Lirik Lagu Jawa Kulakan

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Kulakan.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Kulakan

Nganggo kaose rodo ngampret
Ngisore suwek pinggirane
Yen mlaku roke sumilak
Aku gemeter gocekan cagak

Rambute rodo ngandhan andhan
Tanpo dandanan ayu temenan
Yen gelem tak jak kencan
Ora perduli ngentekke duwit arisan

Malem minggu mbeneri blanjan
Dheweke manut tak jak dolan
Mlebu toko njajal pakaian
Atiku miris ora karuan

Metu toko nggowo cangkingan 
Mborong klambi sing larang-larang
Tak kiro sido dolan
Jebule mung ngeterke kulakan

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar