Lirik Lagu Jawa Ban Serep

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Ban Serep.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Ban Serep 

Jerene trisna karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Janjine sak lawase
Preketek cukup sak mene wae

Sak karepmu nduk cah ayu wong endi pilihanmu
Pilih joko opo sing joko ikhlas aku lilo
Saiki awakku wis ngerti dik
Trisnomu trisno imitasi

Janjimu koyo panganan, esuk soto sore rendang
Katrisnan dudu onderdil nggumun
Gampang ditempil
Dino senen nganti setu nggandeng priyo ngece aku
Sir-siran nganggo ban serep kuwatir sing siji macet

Jarene trisno karo aku
Nyatane selak karo batinmu
Saiki awakku wis ngerti dik
Tresnomu tresno imitasi

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar