Lirik Lagu Jawa Lilin Herlina - Ilat Tanpo Balung

Posted by BangRingo,com on Rabu, April 24, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Lilin Herlina.
Judul Lagu: Ilat Tanpo Balung.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Lilin Herlina - Ilat Tanpo Balung

Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo
Tegane atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku
Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu

Reff :
Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku
Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti
Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu
Sak karepmu, tutugno lakumu

Previous
« Prev Post

Loading...
Rabu, April 24, 2019 Rabu, April 24, 2019

0 komentar:

Posting Komentar