Lirik Lagu Jawa Nurhana - Luntur

Posted by BangRingo,com on Rabu, April 24, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Nurhana.
Judul Lagu: Luntur.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Nurhana - Luntur

Yen lunturo wenterane
Ora koyo yen luntur tresnane
Tekan tekane atine
Koyo koyo mung sak sire dewe

Ora sembodho mbiyene
Saben dino mung tansah metukke
Saben kepetuk tembunge
Anggrerepo dadiyo duweke

Ora maido kolo mongso
Mung sok gawe gelo
Ewo semono nganti biso
Nglunturke tresno

Ditambakno mrono mrene
Tiwas tiwas ndedowo larane
Nanging Tombo sejatine
Ora liyo mung awake dewe

Previous
« Prev Post

Loading...
Rabu, April 24, 2019 Rabu, April 24, 2019

0 komentar:

Posting Komentar