Lirik Lagu Jawa Nanggap Campursari

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Nanggap Campursari.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Nanggap Campursari

Sasi ngarep ayo rabi
Yo dik yo konco konco diulemi
Nanggap orkes campursari
Sedino punjul sewengi
Tamune ben seneng ati

REFF :
Mengko yen listrike mati
Yo dik yo nyewo disel opo aki
Seneng seneng sampe pagi
Jogedan karo penyanyi
Yen wis rampung disangoni

Sing nyanyi ayu-ayu
Yen aku mlirik kowe ojo cemburu
Sing mlirik mung mripatku
Ning atiku tetep kanggo sliramu

Tresno ditambah tresno
Candakane mestine kuwi roso
Roso ditambah roso
Candhakane mestine monggo kerso

Kerso ditambah kerso
Candhakane mestine kuwi nyoto
Nyoto ditambah nyoto
Nyoto-nyoto wong loro pancen tresno

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar