Lirik Lagu Jawa Tresno Ora Pamrih

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tresno Ora Pamrih.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tresno Ora Pamrih

Pi :
Aku ora butuh bandamu simpenen wae
Aku butuh tresnamu sing sak temene
Aku ora pingin duwitmu gawenen dewe
Aku pingin sliramu kang selawase

Ora mergo pangkatmu njur aku gawe-gawe
Mergo lahir batin mung kowe

Pa :
sayang sing tak sayang
Aku percoyo yen kowe tenanan
sayang sing tak sayang
Kang tak karepake mbok tompo opo anane
Manungso ono kurang luwihe wis lumrahe

Pi : Yen kabeh mau wis kodrate dadi jodone 
Pa + Pi : Gusti paring kamulyan aku lan kowe

Reff :
kembali ke atas

Pa + Pi : Gusti paring kamulyan aku lan kowe
Pa + Pi : Gusti paring kamulyan aku lan kowe

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar