Lirik Lagu Jawa Nelongso

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Nelongso.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Nelongso

Nelongso temen uripku
Urip pisan ono ngalam ndunyo
Nyambut gawe kok koyo ngene
Wiwit biyen mulo….

Rong puluh tahun lawase
Adus udan adus kringet kepanasan
Nggolek pangan
Yo ning kutho Metropolitan

*)
Rino wengi
Pikiranku melang megung
Wong rasane kepingin bali
Ora nduwe sangu

Kelingan marang wong tuwoku
Tak impi-impi roso jroning ati
Kula niki tansah eling
Keluarga ning ndeso

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar