Lirik Lagu Jawa Tragedi Tali Kotang

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tragedi Tali Kotang.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tragedi Tali Kotang

Pria :
Dek biyen wis tak tuko'ke, wujud tali sak kotange
Saikine lha kok ilang sak slirane..
Lungo menyang endi, tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo, aku iki..
Nadyan regane nem ewu, kuwi wujud katresnanku
Jare kowe melu aku, lha kok mlayu..
Opo kurang larang, pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki, tali kutang..

Wanita :
Iki mas taline, tak kondurake
Mergo bapak ra ngeparengake,
Aku dijodohke, malah karo priyo seje
Wis cukup, mung semene wae..
Duh kangmas andum basuki, aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, mesti bali


Pria :
Tali kotang iki, tak simpen tekane pati
Tali kotang saksi tresnaku kang suci

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar