Lirik Lagu Jawa Njaluk Susu

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Njaluk Susu.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Njaluk Susu

PA :
Njaluk susu dik aku njaluk susu
Susune sing rodok manis
Manise koyok bakule
Bakule sing monthok bokonge

Njaluk susu dik aku njaluk susu
Susune sing rodok legi
Sing biso nyegerke ati
Susune susu kopi

Reff :

Pi : Kopi susu mas nopo kopi campursari
Pa : Opo ono to dik kopi campursari
Pi : Wonten mas niki lho 
Pa : Aku njaluk dik kopi campursari
Pi : Kerso pait mas nopo kerso legi

Pa :
Aku njaluk dik sing rodok legi
Sing dodol seksi-seksi
Biso nyenengke ati
Ning kene ra pingin bali

Njaluk susu dik, aku njaluk susu
Susune sing rodok legi
Sing biso nyegerke ati
Susune susu kopi

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar