Lirik Lagu Jawa Rondo Kwalat

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Rondo Kwalat.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Rondo Kwalat

Nggawe lepet kok jarene kupat
Nggowo kawat kok jarene bendrat
Nduwe bojo kok jange dipegat
Ojo nemen anggonmu nekat

Jare rondo kok ra duwe surat
Nggolek surat kok ra nggowo pangkat
Ati sumpek kok jange kendat
Ngaku rondo kok ra duwe surat

Duwe bojo ojo sekarat
Urip iki ibarat mung liwat
Ojo mumpung urip ning jagad
Elingono sekso akherat

Rondo kuwalat rondo kuwalat
Rondo kuwalat pancene rondo sing nekat

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar