Lirik Lagu Jawa Novi & Agung - Bojo Wayuh

Posted by BangRingo,com on Kamis, April 25, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Novi & Agung.
Judul Lagu: Bojo Wayuh.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Novi & Agung - Bojo Wayuh

Pa :
Coba mrinio dik, bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh, golek keturunan

Pi :
Iwak sepat mas, iwak kuniran
Wis ra kuat, dadi pikiran
Opo enake mas, gendong momongan
Yen toh mung dadi, bojo wayuhan

Pa :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku jare seje sandhang lan pangane

Pi :
Ojo nuruti, sing durung mesti
Timbang kuciwo, lan loro ing nembe mburine

Pa :
Jarene wong wadon diwayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pi :
Urip ning ndunyo, kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, April 25, 2019 Kamis, April 25, 2019

0 komentar:

Posting Komentar