Lirik Lagu Jawa Tansah Kaimpi

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tansah Kaimpi.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tansah Kaimpi

Mung sliramu siji sing tak tresnani
Mung sliramu siji sing tak sayangi
Ora biso luntur tresnaku marang sliramu
Jo sumelang yen mandeg samene

Nyenengi o sliramu
Lilakno katresnan kito
Tuwuh ngremboko selawase

Pasuryanmu tansah kaimpi
Yen sedino ora ketemu
Kayungyun atiku iki teko ngreridu

Aku tansah kepingin nyanding
Gandeng karo sliramu kasih
Aku ora kuat adoh marang sliramu

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar