Lirik Lagu Jawa Nusul

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Jawa Nusul.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Nusul

Bawa:
Galo kae teka nusul
Ndhesel ndhesel jowal jawil
Padune gemang ditinggal
Andhek puna sengal sengil
Sumbar sumbar njaluk pethal
Ora wurung kinthil kinthil

Langgam:
Lha kae nusul teka teka ulate njegadul
Mripate brebes mili anehe nyedhaki njiwiti
Tekate nusul watone bisa mbalik kumpul
Galake dimareni rewele ora dipindoni


Godha neng ndalan eman eman yen mulih dhewe
Bisa kelangan katut setan sing ngganggu gawe
Lumrahe kaul jenenge dumeh meh disusul
Solahe ngrangkul ngrangkul padune sumelang disusul

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar