Lirik Lagu Jawa Mleset Janjine

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Mleset Janjine.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Mleset Janjine

Pi:
Jare janjine awan malah tekane sore
Pa:
Aku ra iso awan isone iki sore
Pi:
He mesthi tekane sore
Biyen nganti sak yahene mesthi molor janjine
Jare janji awan malah tekane sore
Kesel-kesel nggonku nunggu ngenteni teka sliramu
Pa:
Aku ra bisa awan bisane iki sore
Aja kesusu nesu iki lho mendhoan tempe


Pi:
Kuciwane atiku mangkel rasane
Mung nunggu ngarep tekamu kok mleset janjine
Pa:
Kabeh iki ra sengaja njaluk pangapura
Aja dadi atimu kabeh merga arta
Pi:
Jare janji awan malah tekane sore
Biyen nganti sak yahene mesthi molor janjine
Pa+Pi (kabeh ra ana bedane awan sore pada wae) 

Pa:
Oh oh oh aku
Ra isa awan bisaku iki sore
Ja banget anggonmu nesu
Awan sore pada wae

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar