Lirik Lagu Jawa Pasrah Bongkokan

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Pasrah Bongkokan.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Pasrah Bongkokan

Pa :
Wiwit mbiyen rak wis crito
Aku iki ora legan
Nanging ndiko ra percoyo
Malah duwe roso tresno

Sak jeroning uripku
Durung nate nemoni
Tresno tulus
Jiwo lan ragane 

Reff :
Pa :
Walah malah kedadeyan
Kowe telat sewulan
Aku dadi kebingungan
Ra percoyo ning kanyatan

Pi :
Penak podo dirasakke
Rekoso podo disonggo
Ayo maju bebarengan
Ngadep calon mertuwo

Pa :
Luwih becik
Aku pasrah bongkokan

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar