Lirik Lagu Jawa Anake Wong Tani

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Anake Wong Tani.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Anake Wong Tani

Paran mergane
Riko demen nong isun lare deso
Sun anake wong tani
Saben dinone urip nong kedokan

Yoro nawi getun ring dino mburine
Isun hang nelongso
Riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Ojo di lali ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo
Kepinteran lan isine dunyo

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Duwe sun mung siji ati wutuh mulus
Gandolane nyowo arep sun pasrahaken
Ring dino mburi kang weruh artine urip

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar