Lirik Lagu Jawa Senthir Lenga Patra

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Senthir Lenga Patra.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Senthir Lenga Patra

Warunge dibukak (byak) ditata sendok cankire
Panas kebul-kebul nyamleng tenan wedang rondhene
Peteng remeng-remeng manis-manis pelayane
Senthir lenga patra sing dipikir kok ora rumangsa

Esemane bakule gawe bingung atiku
Lirikane mripate gawe mriyang awakku
Iki piye iki piye iki piye (piye piye piye)
Senthir lenga patra sing tak pikir kok ora rumangsa
Alah sethir lenga patra tiwas naksir ora bisa nggawa

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar