Lirik Lagu Jawa Setasiun Balapan

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Setasiun Balapan.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Setasiun Balapan

Ing setasiun mbalapan kutho Solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku nalika ngterke lungamu
Ing setasiun mbalapan rasane kaya wong kelangan
Kowe ninggal aku rakroso netes eluh ning pipiku
Da… da da sayang
Da… slamat jalan

Janji lunga mung sedhela jare sewulan ra ono
Pamitmu nalika smana neng setasiun mbalapan Solo
Jare lunga mung sedhela malah tanpa kirim warta
Lali apa pancen nglali yen eling ya enggal bali

Ning setasiun mbalapan kutho Solo sing dadi kenangan

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar