Lirik Lagu Jawa Sido Rondo

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 30, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sido Rondo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sido Rondo

Pa:
Biyen mulo sliramu wis tak aturi,
Golek bojo sing tresno welas sejati,
Pungkasane sliramu digawe loro,
Ora wurung saikine dadi rondho

Pi:
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

reff:
Pa:
Kabeh iki ora perlu digetuni,
Janjiku biyen aku saguh ngenteni..
duet : Kowe lan aku mugo dadi jodone
Lk : Ra keno prawane tak enteni randane

Pa:
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni,
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci,
Sing tak suwun, sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 30, 2019 Selasa, April 30, 2019

0 komentar:

Posting Komentar