Lirik Lagu Jawa Sepur Argo Lawu

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 30, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sepur Argo Lawu .
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sepur Argo Lawu 

Pa:
Sepur sepur argo lawu
Mlayune menyang jokarto
Ancur-ancure atiku
Bacut edan kowe ra tresno

Pi:
Kreta-kreta dwipangga
Berhenti mampir di jogja
Bukannya aku tak cinta
Karna dimarah oleh bapak saya

Pa:
Kreta api argo wilis
Aku opo kurang manis
Sepure argo muria
Kurang bagus opo kurang gagah

Pi:
Kreta api argo anggrek
Tampan manis tidak jelek
Sepure argo bromo
Pilihane bapak wong sing sugih dunyo

Pa:
Sepur sepure sri tanjung
Larane pacaran wurung
Wis tak pikir wis tak petung
Pethuk bapakmu sesuk tak penthung

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 30, 2019 Selasa, April 30, 2019

0 komentar:

Posting Komentar