Lirik Lagu Jawa Siji Ora Entek

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Siji Ora Entek.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Siji Ora Entek

Dik ojo nesu dik ojo grusa grusu
Sabarno atimu jo gampang cemburu
Bolak-balik wis tak kandani
ora bakal cintaku tak bagi-bagi

Sing tak boncengke dik konco nyambut gawe
Mergo mulih dewe lan adoh omahe
Mesa’ake yen ono opo-opo
Mulo ojo cemburu gede Prasongko

Reff :

Siji ora entek untuk apa cari lagi
Tak rewangi nretek-nretek demi kamu sing tak tresnani
Siji ora entek boro-boro bojo loro
Senajan to kowe elek aku kowe wis kadung jodho

Wedang susu gulone jowo
Ojo nesa-nesu mengko kowe ndak gelis tuwo

Dik ojo nesu dik ojo grusa grusu
Sabarno atimu jo gampang cemburu
Bolak-balik wis tak kandani
ora bakal cintaku tak bagi-bagi

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar