Lirik Lagu Jawa Runtik Ing Ati

Posted by BangRingo,com on Sabtu, April 20, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Runtik Ing Ati.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Runtik Ing Ati

Yen aku mirengaken caping gunung
Atiku tansah nelongso
Naliko maju perang ing jaman jepang
Sliramu paring usodo

Mung welingku yen merdeko
Ayo mampir omahku ning deso
Nganti jaman saiki kang wus tentrem
Siro kangmas tak goleki

Soko sragen nganti teko boyolali
Sliro kangmas ono ngendi
Yen wus sedo pusarane
Arep tak babut wangi kembang mlati

Ngitungi jaman ing parangtritis
Kanggo nglibur ati
Mung sliramu tansah kumantil
Ono ing netraku

Bebasan Piiyo sewu
Ora biso ngganteni siro wong bagus
Runtik ing ati koyo ngenteni
Godong garing sing mati dung Piiyak

Previous
« Prev Post

Loading...
Sabtu, April 20, 2019 Sabtu, April 20, 2019

0 komentar:

Posting Komentar