Lirik Lagu Jawa Simpang Lima

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Simpang Lima.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Simpang Lima

Njanur gunung dik malem minggu kok ngalamun
Biasane sore-sore wis diapeli
Mangan timun mangan timun aja dicampur sabun
Timbang nglamun luwih becik ngelipur ati
Malem Minggu dik malem Minggu ayo mlaku-mlaku
Melu aku melu aku neng Simpang Lima
Rame rame rame rame karo kancane
Endahe kutho Semarang wayah wayah sore
(diukir-ukir kayune Jepara ayo ra)
Aja dipikir neng ati dadi lelara
(Sega pecel sate kerang neng Simpang Lima ayo ma)
Tiwas mangkel kebacut ditinggal-tinggal lunga

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar