Lirik Lagu Jawa Andum Basuki

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Andum Basuki.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Andum Basuki

Bawa Maskumambang:
Kembeng kembeng kumembeng waspaku mijil
Pasrah kang kuwasa
Nrima panduming dumadi
Timbang andedawa lara

Langgam:
Biyen sapa sing marahi wekasane teka mbalenjani
Sapa baya dititeni ing tembene yen pada menangi
Apa dikira wong kuwi saklawase katon edi peni
Mundak dina mundak sasi suwe suwe dadi kaki nini

Pancen edi rembulan yen ndadari
Bareng wanci bang wetan ganti warni
Dikandhani dituturi mung emane ora diperduli
Puluh puluh wis pinesthi sak banjure mung andhum basuki

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar