Lirik Lagu Jawa Stasiun Balapan 2

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Stasiun Balapan 2.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Stasiun Balapan 2

Tak tunggu neng stasiun Balapan
Tekamu ra ngerti nganti suk kapan
Kebangetan tenan opo uwis ra kelingan
Nalika biyen kowe pamitan
Kroso nratap saben ono sepur liwat
Aku nangis tenane uwis ora kuwat
Ngenteni tekamu neng kene tak tunggu
Tak tunggu nganti sak tekamu

Mulih mulih gek ndang mulih
Mulih mulih gek ndang mulih

Mulih neng opo ora gelem mulih
Opo kowe saiki wis entuk sulih
Saiki wis ora kelingan
Naliko kowe pamitan
Pamitmu lungo mung sak awan
Mulih neng opo ra gelem mulih
Sopo wonge atine ora sedih
Saiki kowe ra kelingan
Naliko mbiyen pamitan
Pamitmu neng stasiun Balapan

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar