Selasa, April 23, 2019

Lirik Lagu Jawa Tak Eling Eling

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tak Eling Eling.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tak Eling Eling

Tak eling eling apa sliramu sing nate ketemu
Ing nalika iku candhik ayu sumunar netramu
Sore kang edi amung esemu sing ora nguwati
Nadyan widadari kalah endah angsemke ati

Semar sabrang legak legok neg omah bingung
Jae wana sak umpama wiwit iku atiku poyang payingan
Tak eling eling pancen sliramu sing marah marahi
Basuk kapan aku bisa nyandhing lintange panjerina

Subscribe ke channel ini


EmoticonEmoticon