Lirik Lagu Jawa Sido Opo Ora

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 23, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Sido Opo Ora.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Sido Opo Ora

Pi:
Mas mas sido opo ora mas jo pijer semoyo mas
Aku mengko gelo saben dino aku tansah
Ngenteni ojo ojo sliramu njur mbalik janji
Pa:
Dhik dhik nyebar nyebar godhong koro dhik sabar
Sawetoro dhik kowe cah manis wong kesusu 
akehe sing mesthi kleru, sareh dhisik dhik aku
ra bakal mlayu
Pi:
Mbang kecipir mas kembange koro
Pa:
Ojo kuwatir dhik aku ra neko neko
Pi:
Neng magelang mas ojo lali jajane
Pa:
Jo sumelang dijamin tentu dadose
Pi:
Adhem adhem mas kemulan sarung
Pa:
Wis kadhung gelem dhik ra susah bingung bingung
Pi:
Menyang pasar mas kok ora tetuku
Pa:
Ati ra sabar kepingin kage ketemu

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 23, 2019 Selasa, April 23, 2019

0 komentar:

Posting Komentar