Lirik Lagu Jawa Tanjung Mas Ninggal Janji

Posted by BangRingo,com on Selasa, April 30, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tanjung Mas Ninggal Janji .
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tanjung Mas Ninggal Janji 

Bebasan koyo ngenteni
Udane mongso ketigo
Senajan mung sedelo ora dadi ngopo
Penting biso ngademke ati
ouow wo

Semono ugo rasaning atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen.. kangening atiku

reff :
Aku sih kelingan
Naliko ing pelabuhan
Kowe janji lungo ra ono sewulan
Nanging saiki wis luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali

Neng pelabuhan Tanjung Mas kene
Mbiyen aku ngeterke kowe
Neng pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semono ugo rasaning atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setahun kowe ninggal aku
Kangen kangening atiku

Previous
« Prev Post

Loading...
Selasa, April 30, 2019 Selasa, April 30, 2019

0 komentar:

Posting Komentar