Lirik Lagu Jawa Tresno Sudro

Posted by BangRingo,com on Senin, April 29, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tresno Sudro.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tresno Sudro

Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati
Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu

*)
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah iro aku wong durjono
Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban
Wong bagus..2x tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar…2x yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu
Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 29, 2019 Senin, April 29, 2019

0 komentar:

Posting Komentar