Lirik Lagu Jawa Tirtonadi

Posted by BangRingo,com on Senin, April 29, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Tirtonadi.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Tirtonadi

Nalikane ing Tirtonadi
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi
Kowe ngucap janji lungo mesthi bali

Rasane ngetung nganti lali
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu neng kene tak tunggu
Nganti sak elingmu

Mongso rendeng wis nganti ketigo
Opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan trisna
Kudune kowe kroso


Wis suwe (3x) kangen sing tak rasakke
Rasane (3x) rasane koyo ngene
Neng kene (3x) aku ngenteni kowe
Aku kangen, kangenku mung kanggo kowe

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 29, 2019 Senin, April 29, 2019

0 komentar:

Posting Komentar