Lirik Lagu Jawa Vita Ariesta - Sorone

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Vita Ariesta.
Judul Lagu: Sorone.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Vita Ariesta - Sorone

Sorone duwe bojo loro
Rasane kok ngene
Abote nggolekno blanjane
Kerjone esok sore ning seneng atine

Ayeme duwe bojo loro
Ning kono ning kene
Masio uripe rekoso
Buktine adhem ayem biso urip mulyo

Sih iso andum wektu kanggo keluargo
Sing enom sing tuwo biso kumpul bendino
Nadyan abot anggone makaryo
Cukup sandang pangane uripe biso mulyo

Ojo nganti suloyo marang keluargo
Suloyo mbesuke bakal nemu ciloko
Sing tak jaluk tumindak Piasojo
Uripmu ojo ngoyo pasrahno nang sing kuoso

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar