Lirik Lagu Jawa Dendang Ersyando - Rambut Poni

Posted by BangRingo,com on Jumat, April 26, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Dendang Ersyando.
Judul Lagu: Rambut Poni.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Dendang Ersyando - Rambut Poni

Koyo benang ruwet tanpo udar
Bebasan bumi langit lan siang
Katon rembulane kang keno cinondro
Lelakone wong kang gandrung tresno

Dudu bandane dudu rupane
Rambut ponine kang nyengsemake
Aku nyawang mesti atiku kebimbang
Sampek mati aku pengen kok sayang

Kembang melati nok nduwur gunung
Greteke ati gak keno dibendung
Ono ulo turune melungker
Opo sliramu durung rumongsso bener

Abote wong tresno ora muno
Opo jroning atimu durung kroso
Pancen aku koyo uwong sudro
Tapi tresnaku koyo dewi sinto

Abote wong tresno ora muno
Opo jroning atimu durung kroso
Pancen aku koyo uwong sudro
Tapi tresnaku koyo dewi sinto

Dudu bandane dudu rupane
Rambut ponine kang nyengsemake
Aku nyawang mesti atiku kebimbang
Sampek mati aku pengen kok sayang

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, April 26, 2019 Jumat, April 26, 2019

0 komentar:

Posting Komentar