Lirik Lagu Jawa Wahyuni - Pamitan

Posted by BangRingo,com on Minggu, April 21, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Wahyuni.
Judul Lagu: Pamitan.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Wahyuni - Pamitan

Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mugi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbenjang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
Yen to nganti mung disio sio

Lilanono pamit mulih
Pesti kulo yen dede jodhone
Mungi enggal antuk suleh
Wong kang biso ngladeni slirane

Pancen abot jroning ati
Ninggal ndiko wong kang tak tresnane
Nanging badhe kados pundi
Yen kawulo sak dremo nglampai

Mung semene atur puji kariho raharjo
Sak pungkure ojo lali asring kirim warto
Eman-eman mbejang ndiko
Yen to nganti digawe kuciwo
Batin kulo mboten lilo
yen to nganti mung disio sio

Previous
« Prev Post

Loading...
Minggu, April 21, 2019 Minggu, April 21, 2019

0 komentar:

Posting Komentar