Lirik Lagu Jawa cak Dikin-Wiwid - Pindah Tresno

Posted by BangRingo,com on Kamis, Mei 09, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: cak Dikin-Wiwid.
Judul Lagu: Pindah Tresno.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa cak Dikin-Wiwid - Pindah Tresno

Pa :
Kok ra isin tidak malu beraninya datang
Wis mbok pedot putus cinta meninggaPaan kakang
Pindah cinta pindah tresno wis ganti wong lanang
Mohon maaf sepurane aku ra gampangan

Ora gethuk ora serabi
Kabeh podo rasane legi
Wis mbok remuk atiku iki
Aku sumpah ra bakal bali

Lungo nggresik mung tuku jamu
Yen sak gelas regane piro
Pancen disik edan sliramu
Nanging malah sliramu ngliyo

Pi :
Tak akoni aku salah
Nglakoni sing ora genah
Nyuwun ngapuro kang kathah
Kulo pasrah

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, Mei 09, 2019 Kamis, Mei 09, 2019

0 komentar:

Posting Komentar