Lirik Lagu Jawa Eddy Laras & Dini Aditama - Cemburu

Posted by BangRingo,com on Jumat, Mei 10, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Eddy Laras & Dini Aditama.
Judul Lagu: Cemburu.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Eddy Laras & Dini Aditama - Cemburu

Pa :
Sore sore dandan rapi
Mlakune e metu mburi
Sajake wedi konangan
Janjian neng pinggir dalan
Baline metu tritisan san san

Pi :
Jane opo karepmu
Sitik-sitik kowe nesu
Sajake kowe cemburu
Aku nduwe pacar baru
Kowe terus gawe isu

Pa :
Lho ngopo aku cemburu
Rumangsamu kowe ayu
Nyawang wae aku wegah
Opo maneh omah-omah
Ora suwe mesti bubrah brah brah

Pi :
Aku milih liyane
Ora sudi milih kowe
Nganggur ora nyambut gawe
Paling-paling dadi kere re re

Reff :
(dialog)
Pa : Heh karepmu opo lo
Pi : Yo popo
Pa : Kere-kere ngajak sing apik aku iki tanggung-jawab
Pi : Ah ora percoyo tanggung-jawab kok ora kerjo o kere i

Pi :
Klontang-klantung kowe ora kerjo
Arep nglamar aku mengko mangan opo

Pa :
Nglamar kowe opo ra ono sing liyo
Rumangsamu aku iki opo

Pi :
Klontang-klantung kowe ora kerjo
Arep nglamar aku mengko mangan opo

Pa :
Nglamar kowe opo ra ono sing liyo
Rumangsamu aku iki opo

Reff :
(dialog)
Pa : Ojo sok nyepelekke ta
Pi : Yo ora ngono 
Pa : Elek-elek lanang lo aku iki
Pi : Lanang ra kerjo ae pangan apane?

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, Mei 10, 2019 Jumat, Mei 10, 2019

0 komentar:

Posting Komentar