Lirik Lagu Jawa Cak Dikin – Wiwid - Pentil Kecakot

Posted by BangRingo,com on Jumat, Mei 10, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Cak Dikin – Wiwid.
Judul Lagu: Pentil Kecakot.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Cak Dikin – Wiwid - Pentil Kecakot

Pi : Aku takon, ojo sirik ati
Pa : Gek takono, aku kang mangsuli
Pi : Opo ndiko, tresno karo aku iki
Pa : Wani sumpah, wis arep tak rabi

Pi : Takon maneh, ndiko ojo gelo
Pa : Tak jawabe, arep takon opo
Pi : Wani ngrabi, gaweanmu opo
Pa : Pentil kecakot, gawean wis cetho

(dialog)
Pi : Maksud loh, maksud loh
Pa : Tak jelaske, tak jelaskan, ini lho maksudnya

Pa : Tlah ku jawab, bagaimana dinda
Pi : Gawean seru, mbok jangan sembrana,
Pentil kecakot, apa artinya
Pa : Penjaga Tilpun Kecamatan Kota

Pi : Yen mengkono, ayo kapan kawin
Pa : Sesuk esuk, mangkat ning pak modin
Pentil kecakot, opo wis trimo
Pi : Aku trimo, ojo gawe loro

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, Mei 10, 2019 Jumat, Mei 10, 2019

0 komentar:

Posting Komentar