Lirik Lagu Jawa Erly Rahmawati - Janji Ning Sedudo

Posted by BangRingo,com on Kamis, Mei 09, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Erly Rahmawati.
Judul Lagu: Janji Ning Sedudo.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Erly Rahmawati - Janji Ning Sedudo

Wis semene lawase
Aku ngenteni kowe
Ning sedudo kene
Janji karo kowe
Suwene kok nganti seprene

Ora tak lalekke
Gelang sing tak gawe
Tondho tresno
Kanggo selawase

Sedudo dadi saksi
Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci
Jero dodo iki
Pepujanku kowe ono endi

Tresnoku sejati
Ono njero ati
Pepujanku
Kowe enggalo bali

Reff :
Keronto-ronto
Atiku keronto-ronto
Yen aku kelingan sedudo
Ati nelongso
Senajan kowe ra cidro
Mugo kowe enggal balio

Tak enteni ning sedudo
Sedudo sing dadi saksi

Sedudo dadi saksi
Kowe ngucapke janji
Tresno tulus suci
Jero dodo iki
Pepujanku
kowe ono endi

Tresnoku sejati
Ono njero ati
Pepujanku
Kowe enggalo bali

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, Mei 09, 2019 Kamis, Mei 09, 2019

0 komentar:

Posting Komentar