Lirik Lagu Jawa Manthous - Putro Nuswantoro

Posted by BangRingo,com on Kamis, Mei 09, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Manthous.
Judul Lagu: Putro Nuswantoro.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Manthous - Putro Nuswantoro

(bowo)
Anakku sing bagus dewe
Besok pinter sekolahe
Yen wis biso nyambut gawe
Kudu mlaku sak mestine

Cup menengo ngger anakku
Ojo pijer nangis wae
Anakku sing bagus dewe
Besok pinter sekolahe

Cup menengo ngger anakku
Sing tansah tak domo domo
Dadiyo satrio tomo
Labuh marang nuso bongso

Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe mareme atiku 

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

Enggal menengo anakku
Welaso marang ibumu
Didawuhi kudu nggugu
Biso gawe mareme atiku

Adoh dununge bapakmu
Ngayahi kewajiban luhur
Yen wis rampung mesti kondur
Nuswantoro subur makmur

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, Mei 09, 2019 Kamis, Mei 09, 2019

0 komentar:

Posting Komentar