Lirik Lagu Jawa Jiwo P. – Dini Aditama - Kesusu Metu

Posted by BangRingo,com on Kamis, Mei 09, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Jiwo P. – Dini Aditama.
Judul Lagu: Kesusu Metu.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Jiwo P. – Dini Aditama - Kesusu Metu

Pi :
Jaremu ngajak aku lho mas
Lho kok kowe lungo dewe
Tiwas aku kesusu lho mas
Kowe malah ninggal aku

Pa :
Wis tak tunggu ora metu metu dik
Nganti kesel sel iki awakku

Pi :
Lagi wae kowe mlebu omahku
Lho kok uwis arep metu
Ojo keburu napsu njur nesu
Kowe terus ninggal aku

Pi :
Awan mendhunge peteng mas
Nunggu tekane udan mas
Aku kadhung iyung iyung iyung iyung
Seneng karo kowe

Pa :
Udan payunge ilang dik
Ngiyup ning isor uwit gedhang dik
Kudu sabar iyar iyar iyar iyar
Yen kowe sayang

Pi :
Eling karo janjimu, mas
Kowe iye iye iye iye
Ojo ngapusi aku

Pi :
Eling karo janjimu mas
Kowe iye iye iye iye
Ojo ngapusi aku

Previous
« Prev Post

Loading...
Kamis, Mei 09, 2019 Kamis, Mei 09, 2019

0 komentar:

Posting Komentar