Lirik Lagu Jawa Novita - Sedudo Kali Bening

Posted by BangRingo,com on Jumat, Mei 10, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Artis/Penyanyi: Novita.
Judul Lagu: Sedudo Kali Bening.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Novita - Sedudo Kali Bening

Rikolo jamane semono
Sliramu nate janji Piasetyo
Disekseni grojagan sedudo
Ngidungake tembang tembang tresno

Sliramu opo wis ora eling
Jelas riko koyo mesti nangling
Sineksenan waduk kali bening
Ati loro koyo wis kinansing

Pamitmu lungo ning suroboyo
Nerusake sekolah kang duwur
Kandamu arep dados setyo
Ora luntur sak pedhoting umur

Sedudo waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

Rekoyo jiwaning atiku
Tak tompo tekaning layang biru
Ono putri konco sekolahmu
Bakal ngende dadi sisihanmu

Reff :
Sliramu opo wis ora eling
Jelas riko koyo mesti nangling
Sineksenan waduk kali bening
Ati loro koyo wis kinansing

Pamitmu lungo ning suroboyo
Nerusake sekolah kang duwur
Kandamu arep dados setyo
Ora luntur sak pedhoting umur

Sedudo waduk waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

Sedudo waduk waduk kali bening
Kadhung tresno nganti pontang panting
Sedudo waduk waduk kali bening
Sliramu opo wis ora eling

Previous
« Prev Post

Loading...
Jumat, Mei 10, 2019 Jumat, Mei 10, 2019

0 komentar:

Posting Komentar