Lirik Lagu Jawa Dompet Kulit

Posted by BangRingo,com on Senin, April 22, 2019

Lirik lagu Daerah Jawa.

Judul Lagu: Dompet Kulit.
Genre Lagu: Jawa, Pop.

Lirik Lagu Jawa Dompet Kulit

Ngalor ngidul potretmu isih tak kempit
Ngetan ngulon tak simpen neng dompet kulit
Ben ra tales yen udan tak bungkus plastik
Mergo kowe wanita sing paling cantik


Sopo wonge batine sing ora njerit
Kowe malah ninggal lungo tanpo pamit
Tak takokke wong pinter sing komat kamit
Wangsulane jarene digondol demit


Lungo tanpo pamit nuwun sewu amit amit
Mbok yo ojo anggit dumeh ayumu selangit
Lara atiku rasane pating clekit
Bondo entek bojo ucul ucul tanpo pamit

Pengen jajan nganti wis kentekan duwit
Biyen trisno saiki dadi penyakit
Lungo tanpo pamit… mit ora pamit
Wohe manggis bedo isi seje kulit


Lungo tanpo pamit… mit ora pamit
Mbiyen legi saiki kok dadi pahit

Previous
« Prev Post

Loading...
Senin, April 22, 2019 Senin, April 22, 2019

0 komentar:

Posting Komentar